Ik ben Selin, de mama van Damin (8j) en Noya (3,5j) en gelukkig getrouwd met Said. Ik run samen met al deze leuke meiden Lou & Blue.

Bij ons in de winkel is nooit een dag het zelfde maar één ding is zeker : we hebben het altijd erg gezellig 😉  Ik ben eigenlijk met alle taken in de winkel bezig, maar ik word denk ik het gelukkigste van de inkoop. Dat is zó leuk, al die nieuwe collecties! Wij zitten werkelijk zo’n hele middag aaaah! waaauwww! oeeeeh!En natuurlijk vind ik het heel gezellig om leuke gesprekjes te hebben met klanten, de internet pakketjes in te pakken. Allemaal geluksmomentjes! 

Mijn stijl voor de kinderen is best basic, voor Noya vind ik leggings met sweaters of een t-shirt heel fijn. Maed for mini en Phil & Phae is echt mijn favoriet voor haar! Maar sinds dit seizoen hebben wij Bonmot en dat vind ik ook heel mooi voor haar. Voor Damin kan ik goed los gaan bij Sometime Soon, gelukkig vindt hij dat allemaal leuk! Zelf heeft Damin ook een favoriet in de winkel en dat zijn Levis en Vans. Mijn setje bestaat uit een sweater van Bonmot, een rokje van Levi’s en sneakersvan Novesta Kids. 

 

Hi, ik ben Kristien, mama van Benthe (4 jaar) en getrouwd met Rudmer. We wonen in Alkmaar op 10 minuutjes fietsen van de winkel. 

In de winkel ben ik eigenlijk met van alles bezig. Ik werk veel aan de webshop, maar ook klanten adviseren doe ik graag…maar het allerleukste vind ik toch wel de nieuwe collecties inkopen. Het is ook heel gaaf om te zien dat er al een grote vaste klantengroep is die regelmatig terug komt in de winkel.

Bij Lou & Blue is het altijd gezellig werken. We delen allemaal een liefde voor goede koffie (bedankt Sencha) en het is elke dag weer anders qua werk. Kinderlijk gelukkig worden we als er dozen binnenkomen met de nieuwe collecties 🙂 Het uitpakken en in de winkel hangen is een feestje en er worden dan vaak ook meteen foto’s of filmpjes gemaakt voor Instagram.

Voor Benthe koop ik graag mooie basics van bijvoorbeeld Phil & Phae of Mingo. Ik koop nu wel meer roze items dan vroeger omdat ik weet dat ik mijn meisje daar heel blij mee maak. Gelukkig hebben de collecties nu veel mooie tinten roze, niet dat schreeuwerige. Denk hierbij aan Bonmot of Nixnut. Qua schoenen loopt Benthe graag op Veja sneakers (mega handig met klittenband) en de Saltwater sandalen natuurlijk, onmisbaar in de zomer. Mijn setje bestaat uit een jurkje en vest van Phil & Phae, maillot MP Denmark en sneakers  van Veja.


Mijn naam is Sharon Moons, mama van 2 lieve jongens Rafi & Sefa en al 18 jaar gelukkig samen met mijn liefde Mustafa. Naast mijn werk bij Lou & Blue run ik mijn eigen webshop Little Mish Mash! Hier kan ik lekker mijn creativiteit in kwijt. 

Werken bij Lou & Blue is elke dag leuk! Nooit hetzelfde. Een heel fijn team, en een hoop vaste klanten. Ik vind het leuk om mensen blij te maken met nieuwe inspiratie en/of adviezen te geven wat betreft combinaties die ze zelf niet zo zouden bedenken maar uiteindelijk toch heel leuk vinden en kopen! Daarnaast hou ik heel erg van de styling en het inhangen van de winkel, de grote etalages lenen zich hier ook goed voor om deze te stylen hier krijg ik een hoop vrijheid in om m’n ei kwijt te kunnen Hahah! 

‘Mijn stijl’ voor Rafi mn oudste zoon is vrij stoer & comfi. Tenminste dat is wat hij zelf fijn vind om te dragen, met 9 jaar heb je als mama niet heel veel meer in te brengen 😉 Een goede jeans van Levi’s met een lekker t-shirt of een relaxte hoody van Sometime Soon dat draagt hij het liefst! De sneakers van Vans sluiten daar perfect op aan, en een goed spijker jack, daar zweer ik bij dat staat zowel op een joggingbroek als bermuda super tof! Voor Sefa kan ik nog wel mijn ‘eigen stijl’ kiezen. Een fijne jogger van Mingo met daarop een sweater zijn altijd goed! Hij is 2,5 jaar dus ik vind het belangrijk dat het lekker zit en hij zich lekker kan bewegen en spelen! Voor het voorjaar/zomer vind ik de broekjes van Phil & Phae heel fijn, Mooie soepele en luchtige stofjes! De basic T-shirts van Nixnut passen daar heel goed bij. En de sandaaltjes van Salt Water Sandels zijn echt dé musthave, ideaal voor peuter voetjes! Ze zijn van leer met een goed voetbed en kunnen in het water, dus geen gehannes met aan en uit trekken ;)) Mijn setje bestaat uit: Jasje Levi’s, shirt Sometime Soon, short Levi’s, slippers Yporque

 

Ik ben Melanie en ik woon samen met mijn man Mike, ons dochtertje Danie en ons mini hondje.

Ik houd mij in de winkel bezig met het leuke contact met verschillende soorten klanten, het maken van leuke setjes en ik vind het leuk om mijn creativiteit daar in kwijt te kunnen en een verrassende combinatie te maken.

Toen ik 4 jaar geleden moeder werd kwam ik via instagram in aanraking met verschillende merken en styling. Hoe leuk is het dat ik nu van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken!
Heerlijk om tussen al die mooie merkjes te mogen werken en bijna elke keer weer iets nieuws te ontdekken.

Mijn style voor Danie is verschillend. Ik vind het leuk om haar een stoere look te geven met een girly twist; een boyfriend jeans met een tuttig Marmar roesel shirtje bijv. Zelf is zij nu erg van de glitters, roze en paars. Hierin probeer ik haar toch tegemoet te komen. Gelukkig zijn er merkjes als Wynken en Repose Ams die nu lila in hun collectie hebben. Zo kan zij haar lievelingskleur dragen en is mamma ook blij. Mijn favoriete merkjes zijn: Maed for Mini, Repose Ams en Mingo kids. Mijn setje bestaat uit: Rokje Play up, t-shirt Popupshop, sneakers Novesta

 

Mijn naam is Kaylee Dekker en ik ben 26 jaar oud. Ik ben de enige uit de winkel die nog geen gezin heeft, dat is voor mij nog iets voor in de toekomst. Wel heb ik een hele leuke vriend, dus misschien over 3-4 jaar?? Al moet ik wel zeggen dat Lou & Blue mij super enthousiast maakt en ik alle kinderkleding al wel zou willen inslaan 🙂 Ondertussen werk ik al langer dan twee jaar bij Lou & Blue en ik heb het daar onwijs naar mijn zin. Ik heb veel plezier in mijn werk, omdat ik hele leuke collega’s heb. Daarnaast ben ik gek op kinderen en alles wat daarmee te maken heeft. Ik volg ook niet voor niets nog de studie Pedagogiek.

Als ik aan het werk ben richt ik mij voornamelijk op klanten, zodat ze tevreden naar huis gaan met leuke kleding, speelgoed of verzorgingsproducten. Min favoriete merkjes uit de winkel zijn Maed for Mini, 1 more in the family, Donsje Amsterdam, Konges Sloejd, Liewood, One we Like, Vans en natuurlijk Salt water sandals. Mijn setje bestaat uit: vestje Maed for Mini, jurkje Monkind Berlin, ketting Donsje Amsterdam, sneakers Vans.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken wij de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We gebruiken WooCommerce als een shopping-systeem. Voor het verwerken van bestellingen worden 2 cookies opgeslagen. Deze cookies zijn strikt noodzakelijk en kunnen niet worden uitgeschakeld.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Weigeren
Accepteren
Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?