De winkel bestaat vandaag gewoon 2 jaar! Echt bizar, hoe snel is dit gegaan!

Maar hoe begon dit avontuur nou eigenlijk?

Ik ben dus Selin het “meester brein” achter Lou & Blue, moeder van twee hele lieve kindjes Damin van 7 (eigenlijk mag ik geen 7 van hem zeggen omdat hij volgende maand 8 wordt, dus ok : Damin van 7,5) en Noya van 3 jaar! Jaren lang heb ik gewerkt voor een groot retail bedrijf met altijd de droom om zelf een winkel te openen, maar eerlijk dat durfde ik nooit ; zekerheid opgeven voor onzekerheid! Dus tijden lang bleef ik doen wat ik al jaren deed, tot dat het bedrijf de deuren sloot van onze vestiging. Op dat moment was ik hoogzwanger van Noya, ik had serieus nog 7 weken te gaan! Toen dacht ik hoe fijn, lekker met mijn gezin thuis cocoonen.. Snel begon er iets te knagen ..

Op een avond zei mijn man, Selin het wordt tijd dat je alles op papier gaat zetten. Dit is jouw moment! Doe wat je wilt! Maak het waar!

Ik besloot mijn doelen op papier te zetten, waar word ik nou gelukkig van? Ja mode! Kidsstyling! Van welke merken word ik blij? Hoe zie je de winkel voor je? Knus of juist heel licht en ruim? Ik koos voor licht en ruim, dat heb ik nodig! En dus de winkel ook. En wat mis ik dan in Alkmaar? Een kinderwinkel met een fijne koffietafel een ruime speelhoek, waar iedereen zich prettig voelt met warm en open personeel die elke dag met passie helpt! En voordat ik het wist stond Lou & Blue daar! Gewoon helemaal af.

En nu zijn we precies twee jaar verder, de winkel is vandaag 2 jaar open en de vernieuwde website is online!! Hoe fijn is dit.. Want de winkel is gegroeid, wij zijn gegroeid dus ja de webshop moest ook en wat ben ik blij dat dit gelukt is. Dit “projectje” heeft namelijk heel wat frustratie, hoofdpijn en tranen gekost. Maar het is echt helemaal geworden hoe wij het ingedachte hadden! Ja wij… Want dit doe ik ondertussen echt niet meer alleen, ik heb serieus een geweldig team om mij heen gebouwd! Dus girls, Thank you! Zonder jullie is het echt een stuk minder leuk!

Geniet van de nieuwe website! Ik ben heel benieuwd wat jij er van vindt.

X Selin

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken wij de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We gebruiken WooCommerce als een shopping-systeem. Voor het verwerken van bestellingen worden 2 cookies opgeslagen. Deze cookies zijn strikt noodzakelijk en kunnen niet worden uitgeschakeld.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Weigeren
Accepteren
Open WhatsApp
Hulp nodig? WhatsApp met ons!
Hallo 👋,

Welke vraag kunnen wij voor u beantwoorden?